Salat med quinoa og varmrøget laks - Opskrift på mættende måltidssalat
Opskrifter Livsstil Shop

Salat med quinoa og varmrøget laks

Salat med quinoa og varmrøget laks – Opskrift på mættende måltidssalat med quinoa, varmrøget laks, avocado og vinaigrette. Denne salat er min go to frokostsalat. Det er en virkelig lækker og mættende salat. Salaten består af rucola, kogt quinoa, agurk, varmrøget laks, avocado, saltmandler, sesamfrø og en lækker vinaigrette. Den er både sprød, frisk og lækker. Salaten er perfekt at spise til frokost, men den kan sagtens også serveres til aftensmad.

Jeg starter nogle gange ugen med at koge en stor portion quinoa og opbevarer det i en bøtte med låg i køleskabet. Så er det nemlig virkelig nemt at lave sådan en salat her. I stedet for rucola kan ser bruges frisk spinat og i stedet for den varmrøgede laks kan der bruges stegt kylling. På den måde kan sådan en salat her varieres og ting kan skiftes ud med, hvad man lige har i køleskabet af eventuelle rester.

Dressingen er denne super nemme og skønne vinaigrette, hvor der bl.a. er sennep og honning i. Den dressing passer perfekt til salaten. Prøv også med denne dressing eller denne. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat med quinoa og varmrøget laks

Salat til 1 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Salat med quinoa og varmrøget laks

2 håndfulde frisk rucola

100 g quinoa, kogt

45 g agurk, skåret i tern

1/2 avocado, skåret i skiver

100 g varmrøget laks

1 lille håndfuld saltmandler

Sesamfrø

Derudover

Vinaigrette, f.eks. fra denne opskrift

Fremgangsmåde

Salat med quinoa og varmrøget laks

Kom rucola i en skål på en tallerken. Top med guinoa, agurk, avocado, laks, saltmandler og sesamfrø. Lav dressingen og hæld den udover salaten. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.