Ranch dressing - Opskrift på hjemmelavet amerikansk ranch dressing
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ranch dressing

Ranch dressing – Opskrift på lækker hjemmelavet amerikansk ranch dressing med kærnemælk og krydderurter. Denne dressing er så lækker cremet, syrlig, salt og frisk. Dressingen består af kærnemælk, creme fraiche, mayonnaise, friske krydderurter, sennep og krydderier. Det er en virkelig lækker dressing og den er lidt tyndere en andre former for dressinger. Dressingen er meget populær i USA og bruges til stort set alt, f.eks kan den bruges til salater, pastasalater, i sandwich og den er perfekt til en omgang fried chicken. Rigtig god fornøjelse!

Ranch dressing

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Ranch dressing

Fremgangsmåde

Ranch dressing

Pisk kærnemælk, creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen og smag til. Det skal være en lidt tynd dressing. Opbevar på køl eller server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar