Fried chicken - Opskrift på sprød og saftig fried chicken
Opskrifter Livsstil Shop

Fried chicken

Fried chicken – Opskrift på sprød og saftig fried chicken. Denne opskrift på fried chicken er så lækker og nem. Kyllingen kommes i en lage med kærnemælk og krydderier. Her skal kyllingen trække alt den gode smag til sig, gerne natten over, så den kan blive saftig og lækker. Herefter vendes kyllingen i en blanding af mel og kartoffelmel og så frituresteges kyllingen, til den bliver gylden og sprød. Prøv også min opskrift på sprøde kyllingenuggets med nachos.

Fried Chicken er særlig kendt fra USA bl.a fra fastfood kæden KFC. Det er sjovt selv at eksperimentere med fastfood derhjemme. Der kan laves en vaskeægte snasket menu med disse sprøde og saftige fried chicken, hjemmelavede pommes fritter og f.eks. ranch dressing. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tilbehør, til 4 personer
Forberedelse + 1 t. / Tilberedning 30 min. / I alt +2 t.
Ingredienser

Fried chicken

600 g kyllinge-inderfilet

2 dl kærnemælk

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

1 tsk. chilipasta, kan undlades

1 tsk. paprika

2 tsk. salt

Melblanding

175 g hvedemel

50 g kartoffelmel

1 lille tsk. peber

 

1 L fritureolie

 

Fremgangsmåde

Fried chicken

Kom kyllingen op i en skål med kærnemælk, hvidløgspulver, løgpulver, chili, paprika og salt. Rør det rundt og stil på køl i min. 1 time, men gerne natten over.

Melblanding

Bland mel, kartoffelmel og peber sammen i en skål.

Varm olien op i en stor bred gryde til olien ca. er 165 C varm.

Vend et stykke kylling af gangen i melblandingen og friter ca. 2-3 stykker af gangen. Friter kyllingen i ca. 8-10 minutter. Lad herefter kyllingen dryppe af på køkkenrulle. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.