Fried chicken - Opskrift på sprød og saftig fried chicken
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fried chicken

Fried chicken – Opskrift på sprød og saftig fried chicken. Denne opskrift på fried chicken er så lækker og nem. Kyllingen kommes i en lage med kærnemælk og krydderier. Her skal kyllingen trække alt den gode smag til sig, gerne natten over, så den kan blive saftig og lækker. Herefter vendes kyllingen i en blanding af mel og kartoffelmel og så frituresteges kyllingen, til den bliver gylden og sprød. Prøv også min opskrift på sprøde kyllingenuggets med nachos.

Fried Chicken er særlig kendt fra USA bl.a fra fastfood kæden KFC. Det er sjovt selv at eksperimentere med fastfood derhjemme. Der kan laves en vaskeægte snasket menu med disse sprøde og saftige fried chicken, hjemmelavede pommes fritter og f.eks. ranch dressing. Rigtig god fornøjelse!

Fried chicken

Opskrift til 4 personer
Forberedelse + 1 t.
Tilberedning 30 min.
I alt +2 t.

Ingredienser

Fried chicken
Melblanding

Fremgangsmåde

Fried chicken

Kom kyllingen op i en skål med kærnemælk, hvidløgspulver, løgpulver, chili, paprika og salt. Rør det rundt og stil på køl i min. 1 time, men gerne natten over.

Melblanding

Bland mel, kartoffelmel og peber sammen i en skål.

Varm olien op i en stor bred gryde til olien ca. er 165 C varm.

Vend et stykke kylling af gangen i melblandingen og friter ca. 2-3 stykker af gangen. Friter kyllingen i ca. 8-10 minutter. Lad herefter kyllingen dryppe af på køkkenrulle. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar