Dip med rogn, løg og dild – opskrift på den lækreste dip med creme fraiche, rødløg, dild og rogn. Next level chips og dip med denne dip bestående af creme fraiche rørt op med salt og peber, toppet med rødløg, dild og rogn. En dip der er perfekt at serve til sprøde chips eller rugbrødschips. Denne snack er super passende at servere som velkomstsnack til f.eks. nytårsaften, sammen med andre lækre sager som forskellige kanapeer.
Når det er sæson for stenbiderrogn, er det helt klart det bedste at bruge, men uden for sæsonen kan man bruge stenbiderrogn på glas eller ørredrogn. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Dip med rogn, løg og dild
400 g creme fraiche, gerne 18 %
Salt og peber
1 stort rødløg
1 bundt frisk dild
200 g rogn, f.eks. stenbiderrogn eller ørredrogn
Chips
Fremgangsmåde
Dip med rogn, løg og dild
Kom creme fraiche i en skål og rør det sammen med salt og peber. Hak løget ud i tern og drys på creme fraichen sammen med dild. Fordel rogn ovenpå. Server med det samme sammen med chips. Velbekomme!
Hvilken slags chips bruger du, sådan helt specifikt?
Jeg bruger bare helt almindelige chips med havsalt 🙂