Salat med quinoa og varmrøget laks - Opskrift på mættende måltidssalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med quinoa og varmrøget laks

Salat med quinoa og varmrøget laks – Opskrift på mættende måltidssalat med quinoa, varmrøget laks, avocado og vinaigrette. Denne salat er min go to frokostsalat. Det er en virkelig lækker og mættende salat. Salaten består af rucola, kogt quinoa, agurk, varmrøget laks, avocado, saltmandler, sesamfrø og en lækker vinaigrette. Den er både sprød, frisk og lækker. Salaten er perfekt at spise til frokost, men den kan sagtens også serveres til aftensmad.

Jeg starter nogle gange ugen med at koge en stor portion quinoa og opbevarer det i en bøtte med låg i køleskabet. Så er det nemlig virkelig nemt at lave sådan en salat her. I stedet for rucola kan ser bruges frisk spinat og i stedet for den varmrøgede laks kan der bruges stegt kylling. På den måde kan sådan en salat her varieres og ting kan skiftes ud med, hvad man lige har i køleskabet af eventuelle rester.

Dressingen er denne super nemme og skønne vinaigrette, hvor der bl.a. er sennep og honning i. Den dressing passer perfekt til salaten. Prøv også med denne dressing eller denne. Rigtig god fornøjelse!

Salat med quinoa og varmrøget laks

Salat til 1 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Salat med quinoa og varmrøget laks
Derudover

Fremgangsmåde

Salat med quinoa og varmrøget laks

Kom rucola i en skål på en tallerken. Top med guinoa, agurk, avocado, laks, saltmandler og sesamfrø. Lav dressingen og hæld den udover salaten. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar