Oreo trifli med jordbær og creme - Opskrift på hurtig dessert med Oreo og jordbær
Opskrifter Livsstil Shop

Oreo trifli med jordbær og creme

Oreo trifli med jordbær og creme – den nemmeste og lækreste dessert, som er virkelig hurtig at lave. En blød og cremet mascarponecreme, friske jordbær og knuste Oreos – skønneste kombination. Mascarponecremen kan erstattes af helt almindelig flødeskum eller måske kagecreme. Jeg har anrettet portionerne i glas, men de kan også anrettes i skåle. Lav gerne desserten lige inden servering, så kiksene ikke bliver bløde af at ligge sammen med jordbærrene og cremen. Jeg elsker Oreos og de kan virkelig bruges til mange lækre ting, f.eks. Oreo cheesecake, som faktisk også kan anrettes i portioner. Prøv også mine hjemmelavede Oreos eller mine lækre Oreo trøfler. Rigtig god fornøjelse!

Oreo trifli med jordbær og creme

Små søde sager, Trifli, til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Oreo trifli med jordbær og creme

Mascarponecreme

250 g mascarpone

1 tsk vaniljesukker

3 spsk flormelis

3,5 dl piskefløde

Derudover

200 g Oreo + 4 ekstra

150 g jordbær, skåret i tern

Fremgangsmåde

Mascarponecreme

Pisk mascarpone, vaniljesukker og flormelis sammen og tilsæt fløden imens der piskes. Pisk indtil det bliver luftigt. Kom det evt. op i en sprøjtepose.

Smuldre/bræk Oreos ud og fordel dem i 4 glas og sprøjt mascarponecreme ovenpå og jordbær. Gentag dette så der i alt er 2 lag. Slut af med jordbær ovenpå og en hel Oreo. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.