Oliventapenade – opskrift på den lækreste oliventapenade. Denne oliventapenade er lavet med sorte oliven, kapers, hvidløg og olivenolie. Jeg elsker oliven og kan spise dem hele tiden og jeg elsker virkelig alle slags. Her har jeg brugt sorte udstenede oliven, men grønne oliven eller kalamata oliven kan også bruges. Afhængig af hvor salte de oliven du bruger er, skal der justeres lidt på mængden af kapers, så det ikke bliver for salt. Oliventapenade kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Prøv også min lækre basilikumspesto og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!
Oliventapenade
Ingredienser
OliventapenadeFremgangsmåde
Oliventapenade
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Smag til om der skal tilsættes flere kapers afhængig af, hvor salte oliven du bruger. Kom tapenaden i en skål eller i et glas med låg og opbevar den på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Den er skøn. Har lavet den mange gange men altid med mandler i stedet for pinjekerner. Det har jeg nemlig altid på lager og pinje er temmelig dyre. Det bidrager alligevel mest til konsistens.
God ide med mandler 🙂 Tusind tak for at dele det! Rigtig god dag