Mine januar-favoritter - alle mine favoritter fra den forgangne måned
Inspiration

Mine januar-favoritter

Jeg starter en føljeton op her på bloggen, hvor jeg hver måned viser de ting jeg har været særligt begejstret for i den forgangne måned. Det kan både være mad, ingredienser som jeg har været glad for, eller et sted jeg har besøgt i den måned. Det kan også være et skønhedsprodukt, en blog eller er en kogebog. Der er noget fint i at tænke tilbage på de ting man har haft glæde af i den måned.

Her kommer mine januar-favoritter

Cream tea fra Perch’s:

Jeg er ikke den store te-drikker. Jeg foretrækker for det meste bare vand, gerne med brus, men i denne kolde tid, er det rart at varme sig på en dejlig kop te. Cream tea fra Perch’s har jeg drukket mange kopper af i denne måned og den smager skønt og lidt som om, at der rent faktisk er fløde i.

Broccolitoast:

Siden starten af januar måned har jeg stort set hver eller hver anden dag spist en broccolitoast til frokost. Opskriften på det lækre broccolibrød, som i øvrigt er glutenfrit, kan findes i MK-Universets app. Det er virkelig nemt at bage brødet og kræver ikke ret mange ingredienser. Jeg overvejer faktisk at lave en opskrift inspireret deraf til bloggen.

Clinique Moisture Surge 72-Hour:

Denne fugtighedscreme har jeg været stor fan af siden den kom på markedet, men jeg har været ekstra glad for den i denne måned, da den hjælper og giver massere af fugt til min tørre vinterhud.

Keto:

Jeg har for nyligt opdaget begrebet Keto, som er den tilstand kroppen kommer, i når den bruger fedt, som den primære forbrænding. Jeg er blevet meget interesseret i at lære mere om keto-metoden,  og har derfor købt bogen “Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt” af Jane Faber, som også står bag madbanditten.dk, så jeg kan blive endnu klogere keto. Bogen er derudover fyldt med lækre opskrifter og jeg har allerede afprøvet et par af dem. Du kan købe bogen lige her (*reklamelink).

Stranden:

Jeg er så heldig at bo lige ved stranden og bruger stranden dagligt, når jeg går ture. Selvom det har været lidt kedeligt vejr de fleste dage i januar, så har jeg alligevel været nede og gå ved stranden. Frisk luft og vind i kinderne, det kan man kun blive glad af.

“Sitter” podcast:

Den sjoveste podcast med Signe Lindkvist og Iben Hjejle. Jeg elsker at høre podcast, imens jeg går ture og i denne måned har jeg haft “Sitter” i ørerne.

Vafler:

Jeg har været lettere vaffel-afhængig i januar. Jeg har bl.a. bagt disse med banan og havregryn og nogle sukkerfrie med kakaoskum, mums!

 

Hvad har været dine favoritter i januar?

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar