Marry Me Chicken - Kylling i cremet sauce med soltørrede tomater
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Marry Me Chicken

Opskrift på den lækreste cremede sauce med kylling, soltørrede tomater og parmesan. Denne ret hedder Marry Me Chicken, og jeg forstår godt at denne ret har fået dette navn. Retten smager vidunderligt og det siges, at hvis man laver retten til sin partner, så vil partneren fri, fordi retten er så god.

Marry me chicken opskrift

Retten består af kyllingebryster, som bankes fladere, vendes i mel og steges i smør. Herefter laves der en sauce med løg, hvidløg, soltørrede tomater, tørret timian, tørret oregano, bouillon, madlavningsfløde, parmesan og frisk basilikum. Kyllingebrysterne simres i saucen og det bliver til den lækreste smagfulde ret.

Marry Me Chicken

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bank kyllingebrysterne let flade med en kødhammer eller kom dem i en frysepose og bank dem med en kagerulle.

Vend kyllingebrysterne i mel. Smelt smør på en stor pande og steg kyllingebrysterne 3 min. på hver side. Fjern kyllingebrysterne fra panden og steg løg, hvidløg og soltørrede tomater klare. Tilsæt timian og oregano. Hæld bouillon og madlavningsfløde på panden, tilsæt parmesan og lad det simre i 5 min. Krydr med salt og peber. Læg kyllingebrysterne ned i saucen og lad dem simre med i saucen i ca. 20 min. Drys basilikum udover.

Kog imens pastaen.

Server kylling med sauce og pasta. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Kylling i flødesovs

Retten er perfekt at servere med pasta, her har jeg brugt rigatoni, men man kan også servere den med ris, kartoffelmos eller med blomkål eller broccoli. Det er en super familievenlig ret, som passer perfekt til hverdagen, men den kan også sagtens serveres i weekenden, med et glas vin til.

Jeg bruger næsten altid bare madlavningsfløde, når jeg laver marry me chicken, og retten bliver virkelig cremet. Du behøver altså ikke bruge piskefløde for at gøre den så cremet. Det er super lækkert at lave kylling i flødesovs og så spise det sammen med pasta. Det gør nemlig at sovsen også bliver vendt sammen med pastaen, og det er bare super godt, synes jeg. Men som jeg også skriver, så kan du også sagtens servere det med noget andet. Det er lidt efter, hvad du allermest har lyst til.

Tilbehør til marry me chicken

Det er jo en helt klassisk ret, hvor du serverer kartofler, ris eller pasta til. Derfor vil det være super lækkert, hvis du laver en god grøn salat til. Det kunne eksempelvis være denne spinatsalat med burrata og syltede rødløg eller tomatsalat med jordbær.

 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Glæder mig til at prøve opskriften 😊 kan man give de sidste 20 min i et fad i ovnen i stedet for pande?

Skriv en kommentar