Tomatsalat med jordbær - Opskrift på frisk tomatsalat med jordbær
Opskrifter Livsstil Shop

Tomatsalat med jordbær

Tomatsalat med jordbær – Opskrift på frisk tomatsalat med jordbær, mozzarella og balsamico glace. Denne lækre salat består af rucola, tomater, jordbær, mozzarella kugler og balsamico glace. Det er en lækker og frisk salat som kan serveres som tilbehør til sommerens grill-retter. I stedet for mozzarella kan der bruges feta og i stedet for jordbær, så kan der bruges friske hindbær. Kombinationen af de søde jordbær med de friske tomater og stærke rucola er virkelig god.

Prøv også min opskrift på tomatsalat med cremet mozzarella. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Tomatsalat med jordbær

100 g rucola

300 g cherrytomater, skåret i halve

400 g jordbær, skåret i både

4 spsk. olivenolie

2 poser mini mozzarella kugler

Balsamico glace

 

Fremgangsmåde

Tomatsalat med jordbær

Kom rucola ud på et fad og top med tomater og jordbær. Dryp olivenolie udover og top med mozzarella kugler og balsamico glace. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.