Pasta i peberfrugtsauce – Opskrift på pastaret med den lækreste cremede peberfrugtsauce. Denne pastaret er så nem og virkelig lækker at lave til aftensmad eller til frokost. Det er faktisk en ret, som min lillebror rigtig tit laver og den smager helt fantastisk, så derfor deler jeg nu hans opskrift med jer!
Saucen består af røde peberfrugter, som svitses sammen med løg, hvidløg og rød chili. Alt dette blendes sammen til en sauce med fløde, som blandes sammen med friskkogt pasta. En virkelig lækker hverdagsret, som sagtens kan serveres med stegt kylling eller fisk. Pastaretten kan også serveres med stegte, bagte eller friske grøntsager. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Pasta i peberfrugtsauce
3 løg, skåret i tern
4 fed hvidløg, hakket
Olivenolie til stegning
2 spsk. tomatpure
350 g rød peberfrugt, skåret i tern
1/2-1 hel rød chili, skåret i tern
1 dl grøntsagsbouillon (1 dl kogende vand med 1 bouillonterning)
1 dl piskefløde eller madlavningsfløde
350 g pasta, f.eks. rigatoni
1/2 dl pastavand
Evt. revet parmesan
Fremgangsmåde
Pasta i peberfrugtsauce
Svits løg og hvidløg i olivenolie på en pande. Lad dem stå at simre ved middelvarme, uden de tager farve, men kun bliver gennemsigtige. Tilsæt tomatpure og lade det stege med. Tilsæt peberfrugt og chili og steg indtil peberfrugterne er bløde.
Hæld det stegte grønt i en blender sammen med grøntsagsbouillon og blend til en ensartet og cremet sauce. Hæld det tilbage på panden og tilsæt fløde. Lad det småsimre imens pastaen koges.
Hæld pastavand og pasta i saucen og vend det godt rundt. Server straks med revet parmesan. Velbekomme!