Madpandekager – opskrift på de lækreste hjemmebagte madpandekager. Madpandekager er virkelig nemme at lave, og de så smager skønt. Pandekagerne kan spises både til frokost og aftensmad. Nyd pandekagerne som de er eller server dem med fyld i. Som f.eks. mexicanske madpandekager eller enchiladas, pandekager med kylling, peberfrugt og flødeost, men også med f.eks. sprøde kyllingestykker og salat eller hvad med disse grøntsagsdeller, som kan formes til runde kugler og steges som falafler. Prøv også mine spinatpandekager eller spinatvafler. Rigtig god fornøjelse!
Madpandekager
Ingredienser
MadpandekagerFremgangsmåde
Madpandekager
Pisk alle ingredienserne sammen til en ensartet pandekagedej. Lad dejen hvile 30 minutter på køl.
Varm en pande op ved middelvarme med fedtstof på. Bag tynde pandekager af al dejen. Lad pandekagerne køle af og nyd dem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar