Madpandekager – opskrift på de lækreste hjemmebagte madpandekager. Madpandekager er virkelig nemme at lave, og de så smager skønt. Pandekagerne kan spises både til frokost og aftensmad. Nyd pandekagerne som de er eller server dem med fyld i. Som f.eks. mexicanske madpandekager eller enchiladas, pandekager med kylling, peberfrugt og flødeost, men også med f.eks. sprøde kyllingestykker og salat eller hvad med disse grøntsagsdeller, som kan formes til runde kugler og steges som falafler. Prøv også mine spinatpandekager eller spinatvafler. Rigtig god fornøjelse!
Madpandekager
Ingredienser
MadpandekagerFremgangsmåde
Madpandekager
Pisk alle ingredienserne sammen til en ensartet pandekagedej. Lad dejen hvile 30 minutter på køl.
Varm en pande op ved middelvarme med fedtstof på. Bag tynde pandekager af al dejen. Lad pandekagerne køle af og nyd dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar