Kyllingenuggets med nachos – opskrift på de bedste sprøde og saftige kyllingenuggets vendt i nachos. Disse nuggets er så lækre, sprøde og saftige. Kyllingestykkerne skal marineres i en blanding af kærnemælk, æg og krydderier og vendes herefter i knuste nachos og steges sprøde på panden. Opskriften minder meget om mine sprøde kyllingestykker, men der er kyllingen vendt i cornflakes og efterfølgende bagt i ovnen. Jeg har brugt kyllingeinderfileter, som er skåret i stykker, men du kan sagtens skære dem ud til mindre nuggets. Kyllingenuggets kan serveres med bearnaise mayo, hjemmelavet ketchup, chilimayo og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!
Kyllingenuggets med nachos
Ingredienser
Kyllingenuggets med nachosFremgangsmåde
Kyllingenuggets med nachos
Pisk kærnemælk og æg sammen i en skål og tilsæt krydderier. Kom kyllingefileterne i skålen og lad dem stå i 30 minutter.
Knus nachos i en frysepose.
Varm en pande op med olivenolie, så bunden af panden er dækket. Vend hvert kyllingestykke i nachos og steg dem på panden ved middel-høj varme i 3-4 minutter. Nyd kyllingenuggets med det samme. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke.
Der sker vel ikke noget ved at jeg lægger kyllingen i kærnemælksmarinaden allerede her kl. 9, hvis jeg først skal stege det sen eftermiddag, vel?
Bh Emma
Det er faktisk allerbedst, hvis kyllingen ligger i marinaden så længe som muligt 🙂 Så det er helt perfekt! Kh Frederikke
Hej, tænkte på om de kan bages i en ovn i stedet for på panden?
Ja, det kan de sagtens 🙂
Hej
Så fik vi nuggets .Jeg lagde dem i lagen i går aftes og valgte at bage dem i ovnen. De blev rigtig gode, synes dog ikke at de smagte af kryderierne? Næste gang skal de lige have et drys salt ovenpå.
Men de skal laves igen.