Kyllingenuggets med nachos - Opskrift på sprøde og saftige nuggets med nachos

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ FASTELAVNSBOLLER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingenuggets med nachos

Kyllingenuggets med nachos – opskrift på de bedste sprøde og saftige kyllingenuggets vendt i nachos. Disse nuggets er så lækre, sprøde og saftige. Kyllingestykkerne skal marineres i en blanding af kærnemælk, æg og krydderier og vendes herefter i knuste nachos og steges sprøde på panden. Opskriften minder meget om mine sprøde kyllingestykker, men der er kyllingen vendt i cornflakes og efterfølgende bagt i ovnen. Jeg har brugt kyllingeinderfileter, som er skåret i stykker, men du kan sagtens skære dem ud til mindre nuggets. Kyllingenuggets kan serveres med bearnaise mayo, hjemmelavet ketchup, chilimayo og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingenuggets med nachos

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Kyllingenuggets med nachos

Fremgangsmåde

Kyllingenuggets med nachos

Pisk kærnemælk og æg sammen i en skål og tilsæt krydderier. Kom kyllingefileterne i skålen og lad dem stå i 30 minutter.

Knus nachos i en frysepose.

Varm en pande op med olivenolie, så bunden af panden er dækket. Vend hvert kyllingestykke i nachos og steg dem på panden ved middel-høj varme i 3-4 minutter. Nyd kyllingenuggets med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
  1. Hej Frederikke.

    Der sker vel ikke noget ved at jeg lægger kyllingen i kærnemælksmarinaden allerede her kl. 9, hvis jeg først skal stege det sen eftermiddag, vel?

    Bh Emma

    1. Det er faktisk allerbedst, hvis kyllingen ligger i marinaden så længe som muligt 🙂 Så det er helt perfekt! Kh Frederikke

  2. Hej
    Så fik vi nuggets .Jeg lagde dem i lagen i går aftes og valgte at bage dem i ovnen. De blev rigtig gode, synes dog ikke at de smagte af kryderierne? Næste gang skal de lige have et drys salt ovenpå.
    Men de skal laves igen.

Skriv en kommentar