Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips – den lækreste mexicansk inspireret ret med krydret kylling bagt i ovnen med cheddar ost og toppings og serveret med sprøde tortilla chips. Et dejligt festmåltid, som egner sig perfekt til weekenden eller til tømmermændene. Jeg elsker mexicansk mad med krydret kød, guacamole, salsa, tortilla chips og en masse andre lækkerier. Denne ret er nem at lave og smager virkelig godt. Tortilla chipsene består af tortilla pandekager, der er skåret i trekanter og efterfølgende stegt i olivenolie og drysset med salt. De smager så godt og kan drysses med forskellige krydderier. Prøv også disse nachos med lækre toppings eller hjemmelavede tacos med fyld. Rigtig god fornøjelse!
Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips
Ingredienser
Krydret gratineret kyllingFremgangsmåde
Krydret gratineret kylling
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær kyllingebrysterne i tern og brun dem af på en pande med olivenolie sammen med Fajita krydderi. Kom kyllingen op i et ildfast fad, evt. beklædt med bagepapir. Steg løg, hvidløg og peberfrugt på panden til de er klare. Tilsæt majs og hæld det udover kyllingen. Bag kyllingen ovnen i 15 min. Drys herefter med cheddar ost og bag igen i yderligere 15 min.
Sprøde tortilla chips
Skær pandekagerne ud i små trekanter. Varm en pande op med olien og steg tortilla chips til de er sprøde og gyldne. Placer tortilla chips på køkkenrulle, så det kan suge olien, og drys med salt.
Top krydret gratineret kylling med jalapenos, salsa og creme fraiche. Server de sprøde tortilla chips med guacamole. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar