Jeg medvirker i et tv-program - Frederikke Wærens
Jeg medvirker i et tv-program
Inspiration

Jeg medvirker i et tv-program

Sponsoreret indlæg

Tilbage i starten af april 2019, gjorde jeg noget, som jeg aldrig havde troet, jeg skulle gøre. Jeg var nemlig på optagelse til et helt nyt tv-program til YouSee’s tv-kanal Xee sammen med Drive Studios. Programmet hedder Praktikanten, og det handler om 2 generationer, der mødes og skal i praktik hos hinanden. Jeg var så heldig at skulle i praktik hos selveste Marianne Stagetorn, der er indehaver af konditoriet La Glace. Vi arbejder jo begge to med det samme emne, nemlig kage, men på to vidt forskellige måder.

Første dag var Marianne i praktik hjemme hos mig i mit køkken. Marianne skulle være med til at fremstille en vegansk cheesecake, som var en opgave, jeg lavede for Naturli. Du kan se opskriften lige her.  Jeg viste Marianne, hvordan jeg arbejder med og bruger mine sociale medier, når jeg udvikler opskrifter, styler og fotografere, redigerer fotos, laver videoer, poster Insta-stories og Insta-posts, skriver blogindlæg, osv.

Dagen efter var jeg i praktik hos Marianne på La Glace. Det var så sjovt at se, hvordan konditorne arbejder, og jeg skulle selv prøve at arbejde i deres travle køkken, hvor vi sammen skulle lave den berømte Sportskage. Efterfølgende blev Sportskagen solgt i butikken sammen med alle de andre lækre kager.

I dagene op til programmet skulle optages, var jeg et smut forbi det flotte showroom hos DAY Birger et Mikkelsen for at prøve tøj. De var nemlig så søde at sørge for de fine kjoler, jeg har på under optagelserne.

Programmet vises på Xee i aften torsdag den 15.8.2019 kl.21.30, og jeg håber virkelig, at I vil tage godt imod det! Det var simpelthen sådan en god og inspirerende oplevelse at lave programmet sammen med Marianne og det søde kamerahold. Samtidig var det også var lidt skræmmende, da jeg aldrig før har lavet tv og altid har holdt mig bag kameraet. Som I også kan se på Instagram og her på bloggen, viser jeg sjældent mig selv, da jeg gerne vil have, at det, jeg laver, er i fokus, og ikke mig som person. Jeg har været så nervøs for at skulle i tv, men nu har jeg gjort det! Og jeg må sige, at der er røget en del kilo af mig siden optagelserne hehe 🙂

 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej Frederikke,
    Hvis man ikke har Yousee/Xee(?), er der så slet ikke et andet sted, man kan se optagelserne? 🙁

Skriv en kommentar