Hvidløgsbrød med parmesan – Opskrift på lækkert hvidløgsbrød med parmesan og persille. Det her hvidløgsbrød er så nemt at lave, og det tager ikke ret lang tid. Jeg har her brugt et daggammelt hjemmebagt toastbrød, som var blevet lidt tørt og kedeligt, men et flute kan også bruges. Jeg har bare skåret brødet over og smurt det med den lækreste hvidløgssmør med persille og parmesan. Brødet er perfekt at nyde sammen med suppe, som f.eks. græskarsuppe eller tomatsuppe. Server også brødet til tapas eller som lækkert tilbehør til en sprød salat. Prøv også mit hjemmebagte pull-apart brød eller mine lækre snaskede hvidløgssnurrer. Rigtig god fornøjelse!
Hvidløgsbrød med parmesan
Ingredienser
Hvidløgsbrød med parmesanFremgangsmåde
Hvidløgsbrød med parmesan
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Mos smør med en gaffel og bland det sammen med hvidløg, persille, parmesan, salt og peber.
Skær brødet over på den lange led og smør hvidløgssmørret på. Bag brødet i ovnen i ca. 12-14 minutter. Drys med ekstra parmesan og skær brødet i skiver. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar