Hvidløgsbrød med parmesan - Opskrift på hvidløgsbrød med parmesan og persille
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hvidløgsbrød med parmesan

Hvidløgsbrød med parmesan – Opskrift på lækkert hvidløgsbrød med parmesan og persille. Det her hvidløgsbrød er så nemt at lave, og det tager ikke ret lang tid. Jeg har her brugt et daggammelt hjemmebagt toastbrød, som var blevet lidt tørt og kedeligt, men et flute kan også bruges. Jeg har bare skåret brødet over og smurt det med den lækreste hvidløgssmør med persille og parmesan. Brødet er perfekt at nyde sammen med suppe, som f.eks. græskarsuppe eller tomatsuppe. Server også brødet til tapas eller som lækkert tilbehør til en sprød salat. Prøv også mit hjemmebagte pull-apart brød eller mine lækre snaskede hvidløgssnurrer. Rigtig god fornøjelse!

Hvidløgsbrød med parmesan

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 14 min.
I alt 24 min.

Ingredienser

Hvidløgsbrød med parmesan

Fremgangsmåde

Hvidløgsbrød med parmesan

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Mos smør med en gaffel og bland det sammen med hvidløg, persille, parmesan, salt og peber.

Skær brødet over på den lange led og smør hvidløgssmørret på. Bag brødet i ovnen i ca. 12-14 minutter. Drys med ekstra parmesan og skær brødet i skiver. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar