Nemme og lækre fladbrød - opskrift på lækre og bløde fladbrød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nemme og lækre fladbrød

Nemme og lækre fladbrød, som smager skønt, og som er meget hurtige at lave. Jeg elsker fladbrød og de er perfekte at servere til; Dhal, gyros, humus, tzatziki og salater. Jeg har brugt en røremaskine til at ælte dejen på, men hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens lave dejen med hænderne. Fladbrødene holder sig saftige og bløde, hvis de bliver pakket ind i et viskestykke. Rigtig god fornøjelse!

Nemme og lækre fladbrød

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 10 min.
I alt 1 t. 10 min.

Ingredienser

Fladbrød (ca. 10 stk.):

Fremgangsmåde

Fladbrød:

Opløs gæren i vandet i en røreskål. Tilsæt yoghurt. Rør rundt og tilsæt salt og sukker. Ælt herefter melet i lidt adgangen og ælt dejen til den slipper skålen. Lad dejen hæve 1 time med et viskestykke over.

Del dejen i 10 lige store boller. Rul hver bolle fladt ud på et meldrysset bord.

Varm en tør pande op på højeste varme. Steg/bag fladbrødene et adgangen i ca. 1 minut på hver side. Hold godt øje, da de hurtigt kan blive brændte. Pak fladbrødene ind i et viskestykke, så holder de sig nemlig bløde. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar