Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting - Opskrift på Oreo kage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting

Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting – opskrift på svampet chokoladekage med Oreo frosting. Denne kage er perfekt til fredagshygge. Kagen er hurtig at bage og kan sagtens bages og pyntes dagen inden servering, hvis tiden er knap. Selve chokoladekagen er fra bloggens meget populære opskrift på svampet chokoladekage i bradepande. Her har jeg bare bagt den i en springform i stedet for. Kagen kan dog også sagtens bages i en bradepande. Frostingen er fra min opskrift på Oreo trøfler, som også er virkelig populære her på bloggen. Opskriften er meget børnevenlig, da selve chokoladekagen er mild i smagen og ikke har smag af kraftig chokolade. Prøv også min Oreo cheesecake eller mine hjemmelavede Oreos. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 20 min.

Ingredienser

Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting Chokoladekage Oreo frosting

Fremgangsmåde

Fredagshygge: Chokoladekage med Oreo frosting

Chokoladekage

Lav dejen efter denne opskrift og hæld dejen i en springform på 23 cm og bag kagen i 30 minutter ekstra end beskrevet i opskriften. Lad kagen afkøle.

Oreo frosting

Hak Oreos helt fint i en minihakker. Bland Oreos med flødeost til en sammenhængende masse.

Fordel Oreo frosting på den afkølede kage og drys ekstra hakkede Oreos udover. Server kagen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
    1. Hvor dejligt at høre! Ja, ca. 60 minutter, hvis kagen bages i en springform på 23 cm, ellers ca. 30 minutter i en bradepande 🙂 Rigtig god fornøjelse!

  1. For å lage den i bradepanne ( langpanne) så brukte jeg 1,5 porsjon av den kakeoppskriften du linker til, ellers dekket deigen knapt bunnen på min 30×40;langpanne. Nå gleder jeg meg til å smake

Skriv en kommentar