Chewy brownie med dulce de leche og Daim - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chewy brownie med dulce de leche og Daim

 

Denne brownie er vild! Mega chewy og lækker. Jeg havde lidt problemer med at tage billeder af kagen- den er ikke så fotogen, men smagen er helt i top! Lav den idag og så er den helt perfekt i morgen.

Chewy brownie med dulce de leche og Daim

Ingredienser

Brownie:
Karamelfyld:
Topping:

Fremgangsmåde

Brownie:

Tænd ovnen på 160 C. Beklæd en bageform (21×21)  med bagepapir. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Bland sukker, kakaopulver, vaniljesukker, salt og mel sammen i en skål. Slå æggene ud i skålen og rør dem rundt i dejen. Tilsæt den smeltede smør og rør en ensartet dej sammen. Fordel halvdelen af dejen i bageformen. Rør dulce de leche godt sammen i en skål, så der ikke er klumper i. Fordel dulce de leche på dejen i formen og hæld resten af dejen ovenpå. Bag kagen i ca. 25-30 minutter. Den skal være lidt blød. Hak Daimen og kom det ovenpå den varme kage, så chokoladen kan smelte. Lad herefter kagen køle helt af. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

7 kommentarer

Skriv en kommentar