Jeg har i dag fejret min 24 års fødselsdag, som godt nok først er i morgen, med familie og venner. Jeg har pisket, æltet, bagt, dyppet, formet og pyntet i 12 timer, for at få dette kagebord stablet på benene, og det var alt arbejdet værd. Det var en vaskeægte kagefest og mine gæster var vilde med alle lækkerierne! Dog var der alt for meget kage tilbage, så hver gæst fik en goodie-bag med med kagerester, og det var et kæmpe hit. De fleste af kagerne bagte jeg dagen inden, og så pyntede jeg dem blot lige inden de skulle serveres. Flødebollerne var lidt af et projekt, da det tager tid at lave bunde, piske skum og temperere chokolade, så dem vil jeg nok anbefale at lave klar et par dage før de skal serveres. Kagebordet bestod af:
- Lækker, frisk og cremet limecheesecake.
- Hindbærlagkage med de lækreste lagkagebunde, hindbærmousse og et lag mørk chokoladeganache.
- Scones med hjemmelavet rabarberkompot.
- Verdens bedste brownie!
- Rabarbermuffins med hindbærfrosting.
- 2 slags flødeboller: Sprød marcipanbund med vanilje-flødebolleskum og mørk chokoladeovertræk og chocolate chip cookie bund med kaffe-flødebolleskum og Gold chokoladeovertræk. Dem med kaffeskum er jeg simpelthen nødt til at dele opskriften på, de smagte vidunderligt og har iskaffe vibes over sig!
Skriv endelig en kommentar
Hvor ser det lækkert ud:) hvilken tyl har du brugt til hindbær topping og kunne du en dag vise hvordan du sprøjter den ud af posen?
Tusind tak! Jeg har brugt en rosette tyl fra Stadter på 18 mm. Det kan sagtens være at jeg kan vise en video af det en dag 🙂