16 ting du sikkert ikke vidste om mig! - Frederikke Wærens
Inspiration

16 ting du sikkert ikke vidste om mig!

 

Nu kan I lære mig bedre at kende. Det var vidst også på tide. Måske er der nogle af punkterne i kan genkende fra jer selv?

 

1. Hader koriander. Hvem fanden har opfundet det usle grønne stads?

2. Jeg er engang blevet stanget af en ged. Oh yes, it’s true, men det kræver nok en forklaring. Lige siden jeg var lille har min familie holdt påskeferie på en kæmpe bondegård på Fyn med høns, heste, kaniner og geder. Når, men jeg havde hele ugen leget med de små gedekid og, da vi skulle hjem, skulle jeg lige sige farvel til dem, men Hr. Ged fik nok, så da jeg kravlede over hegnet ind til gederne, kom Hr. Ged i en lynende fart hen imod mig og jagede hornene lige ind i mit lille knæ. AV! Jeg kunne ikke gå i flere dage efter og havde de vildeste blåmærker. Satans ged. Meget traumatiserende oplevelse, men også lidt komisk, når jeg ser tilbage på det haha!

3.Elendig til matematik og tal. Jeg vil nærmest sige, at jeg hører under kategorien talblind. Når jeg skal gange opskrifter er jeg nødt til at spørge om hjælp fra f.eks. min lillebror… På et tidspunkt spillede jeg et terningespil med mine søskende, hvor man skulle slå med to terninger og sige, hvad man havde slået og den anden skulle så gætte om det var sandt eller falsk. Min lillebror siger, at han har slået 13, hvortil jeg svarer sandt…

4.Danske film er det bedste. Både voksen og børnefilm. Jeg kan samtlige film udenad især alle de ”nye” Min Søsters Børn film.

5.Rodehoved. Det største rodehoved. Hiver altid alle mulige ting og sager frem, men glemmer at det også skal ryddes op igen.

6.Elsker grillpølser. Generelt bare pølser og cocktailpølser. Fik engang pølseforbud på en skiferie, fordi hotellet serverede det til både morgenmad, frokost og aftensmad, så min mor var nødt til at give mig pølseforbud, fordi jeg spiste det hele tiden.

7.Distræt. Jeg er meget distræt. Glemmer alt og alle.

8.Downloadede Instagram app’en juleaften 2011. Instagram har været en kæmpe del af mit liv de sidste 7 år. Det er ret vildt at tænke på at noget, som bare startede for sjovt, nu er blevet til det jeg lever af og arbejder med til daglig.

9.Ville gerne have min egen børnetøjsforretning, da jeg var lille. Jeg printede 1000 sider ud fra nettet med børnetøj og satte dem i orden i mapper og indrettede mit eget lille kontor.

10.Jeg går langsomt. Det siger mine venner og familie i hvert fald. Hvorfor gå hurtigt, hvis man ikke skal nå noget?

11.Jeg vil gerne have 4 børn og det har jeg altid gerne ville have.

12.Jeg elsker danskvand. Og har altid 100 vis af halvtomme flakser stående rundt omkring.

13.Jeg har verdens højeste nys. Advarer lige folk inden jeg nyser, da man godt kan bliver ret så forskrækket. Nogle gange bliver jeg selv helt forskrækket over mit eget nys.

14.Elsker skiferie. Det er næsten lige før jeg elsker skiferie mere end sommerferie.

15.Mad er alt. Da jeg var mindre spurgte jeg, som det første om morgenen, hvad vi skulle have til aftensmad og blev helt hysterisk, hvis menuen stod på rugbrødsmadder. Sådan har jeg det faktisk stadig…

16.Jeg HADER når folk smasker eller snøfter. STOP MED DET!

Jeg håber, at I synes det var interesant at læse. Smid gerne en kommentar, hvis der er nogle bestemte ønsker til indlæg, som I gerne vil læse! Og så er jeg lige nødt til at dele dette indlæg med jer, som de to søde bloggerbabes, der går under navnet Copenhagen Stories, har skrevet! Af hjertet tak!

Rigtig god aften!

Frederikke

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer

Skriv en kommentar