Bloggen fylder 4 måneder! - Frederikke Wærens
Inspiration

Bloggen fylder 4 måneder!

4 måneder er der gået siden jeg lancerede min nye blog. Min nye lyserøde og fine blog. 4 måneder er jo ikke som sådan en fødselsdag, men ih, hvor har det været 4 gode måneder, som der er fløjet afsted! I er allerede virkelig mange der læser med her på mit domæne og flittigt bager løs efter mine opskrifter. Og det er ikke bare læsere fra Danmark, men fra hele verden – lige fra Møn til Maldiverne. Det er jeg SÅ glad og taknemmelig for. Derfor tænkte jeg at dele mine 10 mest læste opskrifter:

 

1. Den vildeste chokoladetærte med karamel, fudge og Center chokolader!

2. Cheesecaken over alle cheesecakes nemlig den uimodståelige og cremede Daim cheesecake!

3. De blødeste og lækreste amerikanske pandekager. De er SÅ gode!

4. Endnu en cheesecake, men denne er med Nutella og Maltesers!

5. Selvfølgelig er min berømte flødebolle-brownie også med på listen!

6. Denne brownie med mælkechokolademousse og Toffifee har også været et stort hit!

7. Bløde rustikke chokoladebolleder!

8. Chokolade cupcakes med chokoladefrosting og saltkaramel!

9. Iskaffe! I er vilde med iskaffe og det kan jeg godt forstå. I dette indlæg har jeg delt 3 forskellige iskaffe opskrifter, feat mine to søskende!

10. Rabarberlemondade!

Jeg har samlet nogle af jeres kreationer, som I har været så søde at dele under hashtagget #frederikkewaerens

Skål, hurra og tillykke til bloggen og til min far og mormor der begge har fødselsdag idag!

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar