Kagekurser i sommerferien - Frederikke Wærens
Inspiration

Kagekurser i sommerferien

Jeg afholder kagekurser i sommerferien sammen med Jon Daniel Edlund, altså I ved ham Jon fra Den Store Bagedyst 2018 🙂 Jon er vildt dygtig og mega sød!

Vi afholder sammen et sommerkursus for børn og voksne, der har mod på at udforske det søde køkken sammen med os. Kurset forløber over 2 dage, hvor vi skal arbejde med forskellige teknikker, kagetyper, smage og meget meget mere. Vi skal også bruge tiden på foodstyling, hvor du vil få gode tricks og redskaber til at arbejde med fotograferingen af dine kreationer. Du får også alle opskrifterne med hjem, så du kan trylle videre i køkkenet derhjemme.

Vi afslutter kurset med åbent hus for dig og din familie/venner, som kan komme og smage på alle de lækre kager, du har været med til at bage i løbet af kurset.

Kurserne bliver afholdt i både København og i Århus, så alle har en mulighed for at være med. I kan købe billetterne i Jons webshop lige her. Der kommer til at være 4 kurser i alt, hver  af to dages varighed:

Århus:

2-3. juli

4-5. juli

København:

9-10. juli

11-12. juli

Jeg håber, at se dig!

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Jeg ville gerne på bagekursus med mit barnebarn, men jeg kan ikke finde tilmeldingsmuligheder på Jons hjemmeside.
    Jan du hjælpe mig?

    1. Hej Birgitte
      Dette er et 5 år gammelt indlæg, så der er ikke flere bagekurser desværre. Troede faktisk jeg havde slettet dette indlæg. Det havde da ellers været hyggeligt. Rigtig god dag. Mvh Frederikke

Skriv en kommentar