Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting! – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting!

Så ramte vi september måned og for mit vedkommende bliver september måned en ret god og spændende måned:

  • På onsdag smutter jeg til Frankrig sammen med Pilliyvuit, for at se deres fabrik og så skal vi videre til Paris.
  • Jeg skal på den røde løber til Guldtuben (shiiiit). Har heldigvis fundet kjole og sko (pyhaaa).
  • Flyver mod varmere himmelstrøg til Thailand med en veninde. Ren afslapning og solbadning!
  • Og så skal jeg ellers bage en masse kager! Jeg glæder mig.

På YouTube har jeg delt denne opskrift på skyr- vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting, men det slog mig lige, at jeg ikke har delt opskriften på bloggen. Det er en stor fejl fra min side, så her kommer opskriften:

Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting!

Ingredienser

Vaniljecupcakes ca. 12 stk.:

100 g smør

225 g rørsukker

2 æg

1 vaniljestang

1 stor spsk. skyr

½ dl mælk

1 tsk. bagepulver

225 g mel

Hindbærfrosting:

150 g hindbær

½ dl koldt vand

250 g blødt smør

435 g flormelis

Karamelmidte:

¼ dåse dulce de leche

 

Fremgangsmåde

Vaniljecupcakes ca. 12 stk.:

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det ned i dejen og vend det rundt. Fordel dejen i muffins forme og bag kagerne ved 200 C i ca. 14 minutter. Lad dem køle af.

Hindbærfrosting:

Giv hindbær og vand et hurtigt opkog og si derefter saften fra og stil det på køl. Pisk smør og flormelis sammen. Tilsæt den kolde saft fra hindbærerene (ca. 1 dl) lidt adgangen. Pisk indtil det opnår en tyk og blød konsistens. Kom frostingen over i en sprøjtepose.

Pynt cupcakes:

Lav et hul i midten af hver cupcake og fyld karamel i. Hæld evt. karamellen op i en sprøjte pose og sprøjt det ned i. Kom frostingen oven på kagerne og pynt evt. med jordbær, hindbær eller blåbær. Velbekomme!

Bedøm denne ret

8 Comments
    1. Det kan du godt, så skal du bare sætte kagerne på køl og tage dem ud lidt før servering, så frostingen ikke er så kold. God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven