Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting!

Så ramte vi september måned og for mit vedkommende bliver september måned en ret god og spændende måned:

  • På onsdag smutter jeg til Frankrig sammen med Pilliyvuit, for at se deres fabrik og så skal vi videre til Paris.
  • Jeg skal på den røde løber til Guldtuben (shiiiit). Har heldigvis fundet kjole og sko (pyhaaa).
  • Flyver mod varmere himmelstrøg til Thailand med en veninde. Ren afslapning og solbadning!
  • Og så skal jeg ellers bage en masse kager! Jeg glæder mig.

På YouTube har jeg delt denne opskrift på skyr- vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting, men det slog mig lige, at jeg ikke har delt opskriften på bloggen. Det er en stor fejl fra min side, så her kommer opskriften:

Min september og opskrift på fantastiske skyr-vaniljecupcakes med karamelmidte og hindbærfrosting!

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vaniljecupcakes ca. 12 stk.:

Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, skyr og mælk. Bland mel og bagepulver og si det ned i dejen og vend det rundt. Fordel dejen i muffins forme og bag kagerne ved 200 C i ca. 14 minutter. Lad dem køle af.

Hindbærfrosting:

Giv hindbær og vand et hurtigt opkog og si derefter saften fra og stil det på køl. Pisk smør og flormelis sammen. Tilsæt den kolde saft fra hindbærerene (ca. 1 dl) lidt adgangen. Pisk indtil det opnår en tyk og blød konsistens. Kom frostingen over i en sprøjtepose.

Pynt cupcakes:

Lav et hul i midten af hver cupcake og fyld karamel i. Hæld evt. karamellen op i en sprøjte pose og sprøjt det ned i. Kom frostingen oven på kagerne og pynt evt. med jordbær, hindbær eller blåbær. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

16 kommentarer
    1. Det kan du godt, så skal du bare sætte kagerne på køl og tage dem ud lidt før servering, så frostingen ikke er så kold. God fornøjelse 🙂

  1. Hej! Hvor mange minicupcakes vil du mene, der kommer ud af en portion?
    Og tak for de lækreste opskrifter <3

Skriv en kommentar