Fetadip med ovnbagte kartofler - Fetacreme med sprøde kartofler
Opskrifter Livsstil Shop

Fetadip med ovnbagte kartofler

Fetadip med ovnbagte kartofler – Opskrift på lækker cremet fetacreme med ovnbagte sprøde kartofler. Denne dip med feta er så lækker og serveres med bagte kartofler til. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. Server fetadip og ovnbagte kartofler til kød, fisk eller grøntsager.

Dippen er også glimrende at servere på et tapasbord eller som “spread” i en sandwich. Fetadippen er også lækker med bagte tomater og sprøde tortilla chips, som jeg har gjort her. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!

Fetadip med ovnbagte kartofler

Dip, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Fetadip

200 g græsk yoghurt, 10 %

300 g fetaost, f.eks. PUCK feta

1 spsk. flydende honning

Fintrevet skal af 1 citron

Smag til med citronsaft og peber

Ovnbagte kartolfer

1 kg bagekartofler

1 spsk. tørret oregano

1 spsk. paprika

1 spsk. løgpulver

1 spsk. hvidløgspulver

Godt med olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde

Fetadip

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Ovnbagte kartofler

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Skyld kartoflerne grundigt og lad dem beholde skrællen på. Skær dem i både og kom dem i en pose eller skål med krydderierne og oliven. Bred kartoflerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kartoflerne i ca. 40 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Rør rundt i kartoflerne undervejs.

Server kartoflerne med fetadip. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven