Fetadip med ovnbagte kartofler - Fetacreme med sprøde kartofler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fetadip med ovnbagte kartofler

Fetadip med ovnbagte kartofler – Opskrift på lækker cremet fetacreme med ovnbagte sprøde kartofler. Denne dip med feta er så lækker og serveres med bagte kartofler til. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. Server fetadip og ovnbagte kartofler til kød, fisk eller grøntsager.

Dippen er også glimrende at servere på et tapasbord eller som “spread” i en sandwich. Fetadippen er også lækker med bagte tomater og sprøde tortilla chips, som jeg har gjort her. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!

Fetadip med ovnbagte kartofler

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fetadip
Ovnbagte kartolfer

Fremgangsmåde

Fetadip

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Ovnbagte kartofler

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Skyld kartoflerne grundigt og lad dem beholde skrællen på. Skær dem i både og kom dem i en pose eller skål med krydderierne og oliven.

Bred kartoflerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kartoflerne i ca. 40 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Rør rundt i kartoflerne undervejs.

Server kartoflerne med fetadip. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar