Haydari med peberfrugt og feta - Dip med feta og peberfrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Haydari med peberfrugt og feta

Haydari med peberfrugt og feta – opskrift på den lækreste peberfrugtcreme med feta, hvidløg, persille og græsk yoghurt. Denne peberfrugtcreme/dip ved navn Haydari, smager simpelthen så lækkert! Det er en tyrkisk dip, hvor peberfrugterne først bages i ovnen og efterfølgende blendes sammen med de øvrige ingredienser. Dippen laves med fetaost, men jeg har også tilsat græsk yoghurt, for at gøre den endnu mere cremet og lækker, men den kan udelukkende laves med feta, hvis man er mere til det. Brug Haydari dippen til f.eks. grøntsagstave, fladbrød, tapasbord eller som smørelse i en sandwich. Prøv også min fetadip med oliven. Rigtig god fornøjelse!

Haydari med peberfrugt og feta

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Haydari med peberfrugt og feta

Fremgangsmåde

Haydari med peberfrugt og feta

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær hver peberfrugt i 4 stykker og placer dem på en bageplade med bagepapir. Drys lidt olie udover og bag peberfrugterne i ca. 15-18 minutter indtil de tager farve. Lad dem afkøle en smule.

Kom de øvrige ingredienser i en foodprocessor eller blender og tilsæt også peberfrugt. Blend det hele sammen til en ensartet og cremet dip. Smag til med salt, peber og limesaft. Server med det samme i en skål eller kom dippen i en bøtte og opbevar den i køleskabet. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar