Fetadip med ferskner – Opskrift på lækker cremet fetacreme med stegte ferskner. Denne dip med feta er så lækker og serveres med stegte ferskner ovenpå. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. De stegte ferskner er med olivenolie, honning og frisk timian og de søde saftigeferskner smager så lækkert sammen med den salte fetadip.
Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød, fladbrød, pitabrød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som “spread” i en sandwich. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!
Fetadip med ferskner
Ingredienser
FetadipFremgangsmåde
Fetadip
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.
Stegte ferskner
Skær fersknerne i både. Kom olie, honning og timian på en pande ved høj varme. Steg fersknerne til de er gyldne og honning nærmest karamelliserer rundt om fersknerne.
Lad fersknerne afkøle lidt inden de kommes på den kolde fetadip. Server med brød. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar