Fetadip med ferskner - Fetadip med stegte ferskner
Opskrifter Livsstil Shop

Fetadip med ferskner

 

Fetadip med ferskner – Opskrift på lækker cremet fetacreme med stegte ferskner. Denne dip med feta er så lækker og serveres med stegte ferskner ovenpå. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. De stegte ferskner er med olivenolie, honning og frisk timian og de søde saftigeferskner smager så lækkert sammen med den salte fetadip.

Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød, fladbrød, pitabrød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som “spread” i en sandwich. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dip til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Fetadip

200 g græsk yoghurt, 10 %

300 g fetaost, f.eks. PUCK feta

1 spsk. flydende honning

Fintrevet skal af 1 citron

Smag til med citronsaft og peber

Stegte ferskner

4 ferskner eller nektariner

2 spsk. olivenolie

1 spsk. honning

1 håndfuld frisk timian

 

 

Fremgangsmåde

Fetadip

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Stegte ferskner

Skær fersknerne i både. Kom olie, honning og timian på en pande ved høj varme. Steg fersknerne til de er gyldne og honning nærmest karamelliserer rundt om fersknerne.

Lad fersknerne afkøle lidt inden de kommes på den kolde fetadip. Server med brød. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.