Fetadip med bagte tomater – Opskrift på lækker cremet fetacreme med bagte tomater. Denne dip med feta er så lækker og serveres med bagte tomater ovenpå. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. De bagte tomater er med salt, peber, hvidløg, olivenolie og frisk timian og de søde saftige tomater smager så lækkert sammen med den salte fetadip.
Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød, fladbrød, pitabrød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som som “spread” i en sandwich. Fetadippen med tomater er også perfekt at servere sammen med sprøde tortilla chips, som jeg har gjort her. Den opskrift kan du finde lige her. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!
Fetadip med bagte tomater
Ingredienser
FetadipFremgangsmåde
Fetadip
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.
Bagte tomater
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie,hvidløg, timian, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.
Kom tomaterne, med saft, på fetadippen og server straks. Pynt evt. med mere timian. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar