En spontan tur til eventyrlig Lupin mark - Frederikke Wærens
Inspiration

En spontan tur til eventyrlig Lupin mark

Jeg kan nogle gange få nogle vilde og meget spontane ideer og det var præcist, hvad der skete i dag. Længe har jeg drømt om at tage billeder af en mark fyldt med Lupiner og da jeg så dette indlæg hos dygtige www.mortilmernee.dk, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad min dag skulle bruges på. Også selvom jeg skulle køre helt til Fyn. Min søster var heldigvis med på ideen (hun er vandt til mine skøre ideer), så vi pakkede bilen med BroBizz, kameraudstyr, vand og snacks og så tog vi mod Fyn!

Selve marken ligger i Ladby ved Kerteminde lige ved “Pilegården”, hvis nogle skulle være interesseret i at tage et smut forbi. Det er en ret stor mark, som er fyldt med de smukkeste Lupiner i lilla, hvide og lyserøde nuancer. Et fantastisk og fortryllende syn udover marken og med helt blå himmel. Pluk endelig ikke de fine Lupiner, det vil være syndt og frøene skal vidst bruges til flere Lupin marker.

Så nu er der ikke mere blomstersnak for idag! Nyd solen, spis en is, drik en drink og dans løs til Distortion, jeg må tilbage til computeren og mails.

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar