Cobb salad - Opskrift på den populære amerikanske Cobb Salad
Opskrifter Livsstil Shop

Cobb salad

Cobb salad – Opskrift på den populære amerikanske Cobb Salad med æg, kylling, salat, bacon og avocado. Denne Cobb Salad stammer fra Hollywood, USA og er en salat, der består af salatblade i bunden og med en masse lækre ingredienser ovenpå, lagt i rækker. Den klassiske salat er med bacon, kyllingebryst, avocado, blue cheese, tomater og hårdkogte æg. Jeg har også tilføjet agurk, oliven og i stedet for blue cheese har jeg brugt feta. Dressingen på salaten er en vinaigrette, men man kan sagtens bruge lige den dressing, som man bedst kan lide.

Denne salat er en super lækker måltidssalat, der mætter godt, fordi der er både kylling, avocado og æg i. Der kan serveres brød til, hvis man ønsker lidt mere fylde. Det er en god stop-madspild salat, da man nemt kan bruge rester af kylling og forskellige grøntsager. Prøv også min opskrift på Jennifer Aniston salaten eller denne salat ala Big Mac burgeren. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Cobb salad

300 g romainesalat, snittet

3 stk. kyllingebryst, stegt og skåret i tern

200 g bacon, sprød stegt og brækket ud i stykker

4 æg, hårdkogte og skåret i både

2 avocadoer, skåret i tern

200 g cherry tomater, skåret i halve

1/2 agurk, skåret i tern

100 g feta, i tern

100 g oliven

Vinaigrette

 

 

Fremgangsmåde

Cobb salad

Kom salaten op i en stor skål eller et fad.

Kom alle de øvrige elementer på salaten i rækker. Dryp vinaigrette udover salaten og server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.