Jennifer Aniston salad - Opskrift på salat med bulgur, kikærter og pistacie
Opskrifter Livsstil Shop

Jennifer Aniston salad

 

Jennifer Aniston salad – Opskrift på skøn salat med bulgur, kikærter, feta og pistacie. Denne salat er opkaldt efter Jennifer Aniston og det siges, at hun spiste denne salat hver dag, under optagelserne af Friends. Det er altså også en virkelig lækker salat, som er dejlig frisk, sprød og sød. Jeg har lavet den lidt på min egen måde, og den er gået hen og blevet en af mine favorit-salater.

Salaten består af kogt bulgur, stegte krydrede kikærter, skalotteløg, agurk, pistacienødder, feta, persille, tranebær og en dejlig vinaigrette. Man kan jo lave salaten på mange måder. I stedet for bulgur kan der bruges couscous eller quinoa. Kikærterne behøver heller ikke at steges, de kan også kommes i salaten rå. Salaten er perfekt til frokost eller som tilbehør til kød eller fisk til aftensmaden. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Grøn salat, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Stegte kikærter

230 g kikærter

1 tsk. spidskommen

1 tsk. paprika

1 tsk. løgpulver

1/2 tsk. salt

1 spsk. olivenolie

Salat

260 g bulgur, kogt og afkølet

1 agurk, skåret i små tern

1 skalotteløg, skåret i små tern

1 bundt persille, finthakket

150 g feta, smuldret

100 g pistaciekerner

100 g tranebær

Derudover

Vinaigrette

 

Fremgangsmåde

Stegte kikærter

Bland kikærter med krydderier og steg dem på en pande i olivenolie til de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle.

Salat

Fordel kogt bulgur på et fad eller i en stor skål. Top med de øvrige ingredienser samt kikærterne. Lav dressingen og hæld den udover. Bland salaten godt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.