Big Mac salat - Opskrift på Big Mac salat - cheeseburgersalat
Opskrifter Livsstil Shop

Big Mac salat

Big Mac salat – Opskrift på salat ala Big Mac burger fra McDonalds med salat, hakket oksekød, cheddar og burgerdressing. Denne salat er inspireret af den populære Big Mac burger fra McDonalds. Salaten består af alle de elementer, der er i burgeren bortset fra brødet. Salaten indeholder snittet Iceberg salat,  stegt hakket oksekød, revet cheddar ost, burger dressing og løg skåret i skiver. Der er ikke mange grøntsager i Big Mac burgeren, men det kan man sagtens tilføje i salaten. Det kan f.eks. være agurk, tomat og majs.

Denne Big Mac salat er super nem og hurtig at tilberede og egner sig perfekt som aftensmad på travle hverdage. Man kan sagtens supplere med brød ved siden af salaten. Prøv også min opskrift på Tortilla pizzaer ala Big Mac. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Big Mac dressing

2 spsk. mayonnaise

200 g creme fraiche, f.eks. 9 eller 18%

2 spsk. ketchup

2 tsk. sød sennep

1 tsk. hvidløgspulver

1-2 syltede drueagurker, finthakket

Salt og peber

Big Mac salat

500 g hakket oksekød

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, presset

Olivenolie

Salt og peber

Derudover

1 iceberg salathoved, fintsnitter

100 g cheddar ost, revet

1/2 løg, skåret i tynde skiver

 

 

Fremgangsmåde

Big Mac dressing

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, ketchup, sød sennep og hvidløgspulver. Tilsæt hakkede syltede agurker og smag dressingen til med salt og peber.

Big Mac salat

Steg hakket oksekød, løg og hvidløg i olivenolie på en pande ved høj varme til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

Fordel salaten på et fad og kom kødet på og drys med revet cheddar. Fordel dressingen udover og top tilsidst med løg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.