Big Mac salat - Opskrift på Big Mac salat - cheeseburgersalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Big Mac salat

Big Mac salat – Opskrift på salat ala Big Mac burger fra McDonalds med salat, hakket oksekød, cheddar og burgerdressing. Denne salat er inspireret af den populære Big Mac burger fra McDonalds. Salaten består af alle de elementer, der er i burgeren bortset fra brødet. Salaten indeholder snittet Iceberg salat,  stegt hakket oksekød, revet cheddar ost, burger dressing og løg skåret i skiver. Der er ikke mange grøntsager i Big Mac burgeren, men det kan man sagtens tilføje i salaten. Det kan f.eks. være agurk, tomat og majs.

Denne Big Mac salat er super nem og hurtig at tilberede og egner sig perfekt som aftensmad på travle hverdage. Man kan sagtens supplere med brød ved siden af salaten. Prøv også min opskrift på Tortilla pizzaer ala Big Mac. Rigtig god fornøjelse!

Big Mac salat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Big Mac dressing
Big Mac salat
Derudover

Fremgangsmåde

Big Mac dressing

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, ketchup, sød sennep og hvidløgspulver. Tilsæt hakkede syltede agurker og smag dressingen til med salt og peber.

Big Mac salat

Steg hakket oksekød, løg og hvidløg i olivenolie på en pande ved høj varme til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

Fordel salaten på et fad og kom kødet på og drys med revet cheddar. Fordel dressingen udover og top tilsidst med løg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar