Tortilla pizzaer a la Big Mac - opskrift på Bic Mac dressing
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortilla pizzaer a la Big Mac

Tortilla pizzaer a la Big Mac…Hvis du elsker smagen af en Big Mac fra Mac’en, så vil du helt sikkert elske disse superhurtige tortilla pizzaer med hakket oksekød, revet cheddar ost, sprød Iceberg salat,  rå løg og lækker hjemmelavet “Big Mac”-dressing med hakkede, syltede agurker. Oplagt til fredagshyggen! Tortilla pandekagerne kan selvfølgelig skiftes ud med en burgerbolle og oksekødet formes til bøffer, så du i stedet kan servere det, som en klassisk burger. Dressingen kan også bruges til andre sandwich, f.eks. i en clubsandwich, til kylling eller en salat. God fornøjelse!

 

Tortilla pizzaer a la Big Mac

Ingredienser

Tortilla pizzaer til 4 personer: Big Mac dressing:
Derudover:

Fremgangsmåde

Big Mac dressing:

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, ketchup, sød sennep og  hvidløgspulver. Tilsæt hakkede syltede agurker og smag dressingen til med salt og peber.

Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og krydr med salt og peber og fordel kødet ud på tortilla pandekagerne. Drys cheddar på og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 175 C varmluft. Pynt tortilla pandekagerne med Iceberg salat, løg og Big Mac dressing. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar