Tortilla pizzaer a la Big Mac

Tortilla pizzaer a la Big Mac…Hvis du elsker smagen af en Big Mac fra Mac’en, så vil du helt sikkert elske disse superhurtige tortilla pizzaer med hakket oksekød, revet cheddar ost, sprød Iceberg salat,  rå løg og lækker hjemmelavet “Big Mac”-dressing med hakkede, syltede agurker. Oplagt til fredagshyggen! Tortilla pandekagerne kan selvfølgelig skiftes ud med en burgerbolle og oksekødet formes til bøffer, så du i stedet kan servere det, som en klassisk burger. Dressingen kan også bruges til andre sandwich, f.eks. i en clubsandwich, til kylling eller en salat. God fornøjelse!

 

Tortilla pizzaer a la Big Mac
Ingredienser

Tortilla pizzaer til 4 personer:

Big Mac dressing:

2 spsk. mayonnaise

200 g creme fraiche, f.eks. 9 eller 18%

2 spsk. ketchup

2 tsk. sød sennep

1 tsk. hvidløgspulver

1-2 syltede drueagurker, finthakket

Salt og peber

Derudover:

200 g hakket oksekød

Olivenolie

Salt og peber

4 tortilla pandekager

Revet cheddar

Iceberg salat, skåret i strimler

1 stort almindeligt løg, skåret i ringe

Fremgangsmåde

Big Mac dressing:

Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, ketchup, sød sennep og  hvidløgspulver. Tilsæt hakkede syltede agurker og smag dressingen til med salt og peber.

Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og krydr med salt og peber og fordel kødet ud på tortilla pandekagerne. Drys cheddar på og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter ved 175 C varmluft. Pynt tortilla pandekagerne med Iceberg salat, løg og Big Mac dressing. Velbekomme!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.