Auberginepizzaer - Opskrift på pizza af auberginer bagt med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Auberginepizzaer

Auberginepizzaer – Opskrift på pizzaer lavet af auberginer med tomatsauce, spinat, ost og pepperoni. Disse aubergine pizzaer er super lækre og tilmed virkelig nemme at lave. Pizzaerne består af auberginer der skæres over på langs og bages først med olivenolie, salt, peber og hvidløgspulver. Efterfølgende bages auberginerne med tomatsauce, frisk spinat, ost, pepperoni, basilikum og oregano. Toppingen kan varieres med lige det fyld du bedst kan lide. De kan også sagtens laves helt vegetariske.

Auberginepizzaerne er perfekte at servere til aftensmad i hverdagene, da de er nemme og hurtige at lave. Rigtig god fornøjelse!

Auberginepizzaer

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Auberginepizzaer
Fyld til auberginepizzaer

Fremgangsmåde

Auberginepizzaer

Tænd ovnen på 200  C varmluft.

Kom de halve auberginer i et fad med bagepair. Rids “auberginekødet” i tern og pensl med olivenolie og drys med salt, peber og hvidløgspulver. Bag auberginer i 20 min.

Tag auberginerne ud af ovnen og pres dem lidt ned med en ske. Fordel tomatsauce, spinat, revet ost og pepperoni på auberginerne. Drys med oregano og basilikum. Bag yderligere ca. 15 min. eller indtil osten er smeltet og blevet gylden. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Det ser mega lækkert ud og skal helt sikkert prøves Elsker dine opskrifter.
    Øhh, spørger lige lidt flovt, men spiser man også skrællen på auberginen?

Skriv en kommentar