Glutenfri pizzabund - opskrift på den lækreste glutenfrie pizzabund
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Glutenfri pizzabund

Denne glutenfri pizzabund er så lækker! Jeg har i noget tid prøvet at finde frem til den helt perfekte glutenfrie pizza, som ikke er alt for æggekage agtig. Denne bund bliver godt sprød, og er ret tæt på at være en rigtig pizzabund. Jeg har toppet min pizza med tomatsauce, frisk mozzarella, parmaskinke og frisk basilikum – min favorit kombination. Bunden er perfekt til dig der spiser LCHF, Keto eller bare gerne vil undgå gluten.  God fornøjelse!

Glutenfri pizzabund

Ingredienser

Glutenfri pizzabund:
Forslag til fyld:

Fremgangsmåde

Glutenfri pizzabund:

Kom revet ost og flødeost i en skål og smelt det i mikroovnen. Det skal ikke smeltes helt, men blot så det kan røres rundt. Tilsæt æg og oregano og rør det godt rundt. Hak blomkål og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor og rør det i blandingen. Bred pizzabunden ud på en bageplade med bagepapir. Det er nemmest at gøre det med våde fingre. Sørg for at pizzabunden er så tynd som muligt. Bag bunden ved 200 C varmluft i 20-25 minutter til bunden har fået farve.

Kom fyldet på og bag pizzaen yderligere ca. 15 minutter. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar