Vegetarpizza med aubergine – Opskrift på vegetarisk pizza med aubergine, karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Denne pizza er så lækker og virkelig nem at lave. Pizzaen består af en købt pizzabund som smøres med tomatpure og drysses med revet ost og stegte aubergine skiver. Pizzaen bages og toppes efterfølgende med karamelliserede rødløg, rucola og hvidløgsdressing. Det er en super perfekt pizza at servere til hverdag. Pizzaen kan serveres med en salat ved siden af. I stedet for at toppe pizzaen med rucola, så kan den også toppes med iceberg salat eller romaine salat. Rigtig god fornøjelse!
Vegetarpizza med aubergine
Ingredienser
AuberginepizzaFremgangsmåde
Auberginepizza
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Steg aubergineskiverne i et par minutter på hver side på en pande med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Smør pizzabunden med tomatpure, drys med revet ost og kom aubergine på. Bag pizzaen i 20 min.
Karamelliserede rødløg
Steg løgene klare i olivenolie. Tilsæt sukker, balsamico og vand og lad det boble og koge ind. Stil løgene til side
Hvidløgsdressing
Rør alle ingredienserne sammen til en dressing.
Top den færdigbagte pizza med karamelliserede løg, rucola og dressing. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar