Fetadip med ovnbagte kartofler – Opskrift på lækker cremet fetacreme med ovnbagte sprøde kartofler. Denne dip med feta er så lækker og serveres med bagte kartofler til. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. Server fetadip og ovnbagte kartofler til kød, fisk eller grøntsager.
Dippen er også glimrende at servere på et tapasbord eller som “spread” i en sandwich. Fetadippen er også lækker med bagte tomater og sprøde tortilla chips, som jeg har gjort her. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!
Fetadip med ovnbagte kartofler
Ingredienser
FetadipFremgangsmåde
Fetadip
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.
Ovnbagte kartofler
Tænd ovnen på 220 C varmluft.
Skyld kartoflerne grundigt og lad dem beholde skrællen på. Skær dem i både og kom dem i en pose eller skål med krydderierne og oliven.
Bred kartoflerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kartoflerne i ca. 40 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Rør rundt i kartoflerne undervejs.
Server kartoflerne med fetadip. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar