Fetadip med bagte tomater - Opskrift på fetacreme med bagte tomater

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fetadip med bagte tomater

Fetadip med bagte tomater – Opskrift på lækker cremet fetacreme med bagte tomater. Denne dip med feta er så lækker og serveres med bagte tomater ovenpå. Jeg laver fetadippen med den gode PUCK feta, græsk yoghurt, honning, peber og citronskal, som jeg blender indtil det får en perfekt cremet og blød konsistens. De bagte tomater er med salt, peber, hvidløg, olivenolie og frisk timian og de søde saftige tomater smager så lækkert sammen med den salte fetadip.

Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød, fladbrød, pitabrød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som som “spread” i en sandwich. Fetadippen med tomater er også perfekt at servere sammen med sprøde tortilla chips, som jeg har gjort her. Den opskrift kan du finde lige her. Prøv mine andre opskrifter med feta: Fetadip med oliven, haydari eller bagt feta med tomater og pasta. Rigtig god fornøjelse!

Fetadip med bagte tomater

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fetadip
Bagte tomater

Fremgangsmåde

Fetadip

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet, blød og cremet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Bagte tomater

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie,hvidløg, timian, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.

Kom tomaterne, med saft, på fetadippen og server straks. Pynt evt. med mere timian. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar