Kyllingenuggets med nachos - Opskrift på sprøde og saftige nuggets med nachos

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingenuggets med nachos

Kyllingenuggets med nachos – opskrift på de bedste sprøde og saftige kyllingenuggets vendt i nachos. Disse nuggets er så lækre, sprøde og saftige. Kyllingestykkerne skal marineres i en blanding af kærnemælk, æg og krydderier og vendes herefter i knuste nachos og steges sprøde på panden. Opskriften minder meget om mine sprøde kyllingestykker, men der er kyllingen vendt i cornflakes og efterfølgende bagt i ovnen. Jeg har brugt kyllingeinderfileter, som er skåret i stykker, men du kan sagtens skære dem ud til mindre nuggets. Kyllingenuggets kan serveres med bearnaise mayo, hjemmelavet ketchup, chilimayo og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingenuggets med nachos

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Kyllingenuggets med nachos

Fremgangsmåde

Kyllingenuggets med nachos

Pisk kærnemælk og æg sammen i en skål og tilsæt krydderier. Kom kyllingefileterne i skålen og lad dem stå i 30 minutter.

Knus nachos i en frysepose.

Varm en pande op med olivenolie, så bunden af panden er dækket. Vend hvert kyllingestykke i nachos og steg dem på panden ved middel-høj varme i 3-4 minutter. Nyd kyllingenuggets med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
  1. Hej Frederikke.

    Der sker vel ikke noget ved at jeg lægger kyllingen i kærnemælksmarinaden allerede her kl. 9, hvis jeg først skal stege det sen eftermiddag, vel?

    Bh Emma

    1. Det er faktisk allerbedst, hvis kyllingen ligger i marinaden så længe som muligt 🙂 Så det er helt perfekt! Kh Frederikke

  2. Hej
    Så fik vi nuggets .Jeg lagde dem i lagen i går aftes og valgte at bage dem i ovnen. De blev rigtig gode, synes dog ikke at de smagte af kryderierne? Næste gang skal de lige have et drys salt ovenpå.
    Men de skal laves igen.

Skriv en kommentar