Nem pastaret med tortellini, bagte tomater, pesto og mozzarella
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortellini med pesto og tomater

Tortellini med pesto og tomater – Opskrift på nem og lækker pastaret med tortellini, bagte tomater, pesto og mozzarella. Denne pastaret er super nem at lave og er perfekt at servere på de dage, hvor det skal gå hurtigt med aftensmaden. Pastaretten laves ved at bage tomater i ovnen i et fad hvor der derefter tilsættes kogte tortellini pastaer, spinatpesto og mozzarella kugler. Jeg bruger denne opskrift på hjemmelavet spinatpesto,  men denne ret behøves ikke at laves med hjemmelavet pesto, en købt pesto kan også sagtens bruges. Det kan både være rød pesto og grøn pesto.

Tortellini er fyldte friske pastaer. De kan købes med mange slags forskellige fyld. Her har jeg brugt tortellini med spinat og ricotta, men det kan også være dem med skinke. Prøv også denne pastaret med bagt feta og tomat. Rigtig god fornøjelse!

Tortellini med pesto og tomater

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tortellini med pesto og tomater

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomater, basilikum og olivenolie i et fad og bag det i ovnen i ca. 20 min. Mas tomaterne lidt rundt når der er fædigbagte.

Kog tortellini. Kom tortellini op i fadet med tomaterne og tilsæt spinatpesto og mozzarella. Rør det hele godt sammen og server straks. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar