Sprøde kyllingestykker med estragon dip! Disse sprøde kyllingestykker, som minder om hjemmelavede nuggets, ser simpelthen så lækre. Kyllingen bliver lagt i en lage af kærnemælk og bliver derefter vendt i en sprød crunch af cornflakes og krydderier. Jeg har serveret kyllingestykkerne sammen med den lækreste estragon dip med dijon sennep. De sprøde kyllingestykker kan serveres som en starter eller som tilbehør til f.eks. tomatsalat og kartoffelsalat. Den sprøde crunch kan sagtens laves glutenfri, brug blot glutenfri cornflakes og glutenfrit mel. Hvis du har lyst til at prøve flere opskrifter med crispy chicken, så prøv min crispy chicken burger. Rigtig god fornøjelse!
Sprøde kyllingestykker med estragon dip
Ingredienser
KyllingestykkerFremgangsmåde
Kyllingestykker
Læg kyllingestykkerne i en skål med kernemælk og salt og peber. Lad det stå og trække i 30 minutter.
Sprødt crunch
Kør cornflakesene i en mini hakker eller foodprocessor til de er næsten fintmalede. Bland cornflakes med hvedemel, hvidløgspulver, paprika, salt og peber.
Vend kyllingestykkerne i den sprøde crunch og placer dem på en bageplade med bage papir. Dryp lidt olivenolie udover kyllingestykkerne og bag dem i ovnen ved 200 C i ca. 20 minutter.
Estragon dip
Rør dippen sammen, imens kyllingestykkerne er i ovnen.
Server de lune kyllingestykker med estragon dip til. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar