Spinatpesto - Opskrift på pesto med spinat og cashewnødder

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ FASTELAVNSBOLLER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spinatpesto

Spinatpesto – Opskrift på lækker cremet pesto med spinat og cashewnødder. Denne pesto med spinat er så lækker og nem at lave. Pesto er fantastisk, og kan virkelig bruges til mange ting, og også laves med mange forskellige ingredienser. Det er virkelig også nemt at lave pesto selv, også selvom det hurtigt kan købes i supermarkedet.

Denne pesto er lavet med frisk spinat, da jeg havde en masse spinat liggende i køleskabet, som skulle bruges. Pesto kan også laves med f.eks. med basilikum, ramsløg, løvstikke og pesto med soltørrede tomater er også lækkert!

Spinatpesto med mandler

Jeg bruger cashewnødder i denne spinatpesto, som jeg rister på en tør pande, det giver nemlig en god og cremet smag til pestoen. Cashewnødderne kan skiftes ud med mandler, pinjekerner eller solsikkekerner. Cashewnødder kan nemlig godt hurtigt løbe op i pris, og det kan pinjekerner også. Derfor bruger jeg nogle gange mandler eller solsikkekerner, og det giver også en god smag. Alternativt kan du mikse to slags nødder alt efter smag.

Pestoen kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta med pesto, bagt laks med pesto, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Rigtig god fornøjelse!

Spinatpesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Spinatpesto

Fremgangsmåde

Spinatpesto

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt mere olie afhængig af hvordan du ønsker at konsistensen skal være. Hæld pestoen op i et glas eller beholder med låg og opbevar det på køl i op til 14 dage.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar