Spinatpesto – Opskrift på lækker cremet pesto med spinat og cashewnødder. Denne pesto med spinat er så lækker og nem at lave. Pesto er fantastisk, og kan virkelig bruges til mange ting, og også laves med mange forskellige ingredienser. Det er virkelig også nemt at lave pesto selv, også selvom det hurtigt kan købes i supermarkedet.
Denne pesto er lavet med frisk spinat, da jeg havde en masse spinat liggende i køleskabet, som skulle bruges. Pesto kan også laves med f.eks. med basilikum, ramsløg, løvstikke og pesto med soltørrede tomater er også lækkert!
Spinatpesto med mandler
Jeg bruger cashewnødder i denne spinatpesto, som jeg rister på en tør pande, det giver nemlig en god og cremet smag til pestoen. Cashewnødderne kan skiftes ud med mandler, pinjekerner eller solsikkekerner. Cashewnødder kan nemlig godt hurtigt løbe op i pris, og det kan pinjekerner også. Derfor bruger jeg nogle gange mandler eller solsikkekerner, og det giver også en god smag. Alternativt kan du mikse to slags nødder alt efter smag.
Pestoen kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta med pesto, bagt laks med pesto, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Rigtig god fornøjelse!
Spinatpesto
Ingredienser
SpinatpestoFremgangsmåde
Spinatpesto
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt mere olie afhængig af hvordan du ønsker at konsistensen skal være. Hæld pestoen op i et glas eller beholder med låg og opbevar det på køl i op til 14 dage.
Skriv endelig en kommentar