Salat med abrikoser og burrata
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salat med abrikoser og burrata

Salat med abrikoser og burrata – Opskrift på lækker salat med stegte abrikoser med rucola, burrata, parmaskinke, oliven og vinaigrette med basilikum. Denne salat er super lækker og frisk. Salaten består af en bund af rucola som toppes med stegte abrikoser, som steges i smør og sukker. Herefter kommes der parmaskinke, burrata, oliven, syltede artiskokker og den lækreste vinaigrette med basilikum. Salaten er perfekt at servere som tilbehør til middagen, men den egner sig også godt som en starter. Server gerne noget lækkert brød til f.eks. dette lækre focaccia brød, som laves uden brug af røremaskine. Rigtig god fornøjelse!

Salat med abrikoser og burrata

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Vinaigrette med basilikum

Fremgangsmåde

Skær abrikoserne over i to og fjern stenen.

Smelt smør og sukker på en pande. Steg abrikoser med skæresiden nedad i ca. 2-3 min. De skal tage lidt farve. Tag abrikoserne af panden og stil dem til side.

Fordel rucola og parmaskinke på et fad. Fordel abrikoser på og “pluk” burraterne og læg dem i små bunker. Fordel oliven og artiskokker på.

Vinaigrette med basilikum

Rør alle ingredienserne sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.

Hæld vinaigretten udover salaten. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar