Jordbærdressing - Opskrift på lækker jordbærdressing til salater
Opskrifter Livsstil Shop

Jordbærdressing

Jordbærdressing – Opskrift på lækker jordbærdressing til salater. Denne dressing lavet af jordbær er så god og meget nem at lave. Dressingen laves ved at bage jordbær i ovnen med balsamico, hvidløg, olivenolie, salt og peber. Efterfølgende blendes det hele sammen til en ensartet dressing. Dressingen kan bruges til at komme ovenpå salater, som f.eks. en tomatsalat med mozzarella eller bare en grøn salat med friske salatblade. Dressingen kan også serveres sammen med grillet kød og fisk f.eks. kylling. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dressing, Sauce til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Jordbærdressing

250 g jordbær, friske

1 fed hvidløg

2 spsk. balsamico

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Jordbærdressing

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær jordbær i store tern og kom dem i et fad med hvidløg, balsamico, olivenolie og salt og peber. Bag det i ovnen i ca. 15 min. Blend det hele sammen til en ensartet dressing og smag til med salt og peber. Afkøl og hæld dressingen på div. salater. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.