Kartoffelsalat med urter - Syrlig kartoffelsalat med urter
Opskrifter Livsstil Shop

Kartoffelsalat med urter

Kartoffelsalat med urter – Opskrift på syrlig kartoffelsalat med urter og rødløg. Denne kartoffelsalat er super lækker og nem at lave. Kartoffelsalaten består af kogte kartofler som vendes sammen med en dressing bestående af olie, rødvinseddike, citron, pesto, dild, purløg og rødløg. Det er en super dejlig kartoffelsalat at servere til f.eks. kød og fisk. Kartoffelsalaten har godt af at stå på køl og trække smag i min. 1 time, men den kan sagtens laves dagen inden servering.

Prøv også min opskrift på bagt kartoffelsalat med feta, persille og majs eller min opskrift på en anden grøn kartoffelsalat med bl.a. kapers og sennep. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Kartoffelsalat til 4 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 1 t. / I alt + 1 t.
Ingredienser

Kartoffelsalat med urter

800 g små kartofler

0,5 dl olivenolie

1 spsk. rødvinseddike

Salt og peber

1 spsk. pesto

1 spsk. citronsaft

1 bundt purløg, finthakket

1 bundt dild, finthakket

1 rødløg, skåret i tynde skiver

Fremgangsmåde

Kartoffelsalat med urter

Kog kartoflerne møre i rigeligt saltet vand. Skær kartoflerne over på midten.

Bland de øvrige ingredienser til en dressing og vend sammen med kartoflerne. Lad kartoffelsalaten stå at trække i min. 1 time på køl. Server efterfølgende. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.