Ris i fad med squash - Bagt ris i fad
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ris i fad med squash

Ris i fad med squash – Opskrift på nem og lækker hverdagsret med bagte ris i fad med squash, flødeost og bacon. Denne ret er super god og nem at lave. Retten består af flødeost der placeres i midten af et ildfast fad, hvor der hældes parboiled ris, løg, hvidløg, squash, tomater, soltørrede tomater, chili, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, timian, oregano, salt og peber der hældes udover. Retten bages og det hele røres godt sammen med revet parmesan og frisk basilikum.

Denne ret er perfekt til at få brugt rester af kedelige grøntsager, rester af kød eller krydderurter. Jeg bruger parboiled ris, da de ikke skal tilberede ligeså længe som almindelige ris. Retten kan spises som den er eller den kan serveres med noget kød eller salat til. Prøv også min opskrift på bagt laks med kartofler og porrer i fad eller min opskrift på pikant koteletter i fad. Rigtig god fornøjelse!

Ris i fad med squash

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 50 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg bacon sprødt.

Placer flødeosten i midten af et ildfast fad og hæld ris, løg, hvidløg, squash, tomater, soltørrede tomater og chili rundt om. Bland grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, timian, oregano, salt og peber og hæld det udover.

Bag i ovnen i 30 min.

Rør rundt i fadet og bag igen i 20 min. ved 220 C varmluft. Tilsæt parmesan, rør rundt igen, pynt med basilikum og server retten. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar