Pesto croissanter - Nemme croissanter med pesto og ost
Opskrifter Livsstil Shop

Pesto croissanter

Pesto croissanter – Opskrift på nem og lækker snack med croissanter bagt med pesto og ost. Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer. Jeg har fyldt croissanterne med hjemmelavet basilikumspesto og revet mozzarella. Alle slags pestoer kan bruges f.eks. smager det også skønt med en tomatpesto. Jeg har også før lavet dem med hvidløgssmøreost og skinke. Prøv også med spinat og ricotta.

Disse croissanter er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen, evt. lige lunet en smule i ovnen. Rigtig god fornøjelse!

Snacks, Starters, til 4-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 12 min. / I alt 17 min.
Ingredienser

Pesto croissanter

12 stk. croissant deje, jeg bruger croissant dej fra de der dåser, som man drejer og så popper dejen ud, 2 x dåser

100 g pesto, f.eks. fra denne opskrift

100 g revet ost

 

Fremgangsmåde

Pesto croissanter

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Fordel pesto og revet ost på dejen og rul til croissanter. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.